Што?
 • Liqui Moly
 • Авто гуми
 • Авто Експерти
 • Авто плин
 • Авто салони
 • Авто сервиси
 • Авто Стакла
 • Камионски сервиси
 • Користени возила
 • Кредит и лизинг
 • Лимарски сервиси
 • Опрема за сервиси
 • Осигурување
 • Резервни делови
 • Рент-а-кар
 • Технички преглед
 • Флотен менаџмент
Каде?

Друштвото за лизинг ШПАРКАСЕ ЛИЗИНГ ДОО Скопје е основано во март 2009 година. Групацијата ШПАРКАСЕ ЛИЗИНГ успешно работи години наназад во Австрија, Словачка, Чешка, Унгарија, Романија, Словенија, Хрватска, Црна Гора, Србија, Босна и Херцеговина, а сега и во Македонија функционира како независно правно лице.

Сопственичката структура е следната:

51% Steiermärkische Bank und Sparkassen AG од Грац

49% Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје

Оцени не и напиши искуство

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Покажи ги сите времиња
 • понеделник09:00 AM - 05:00 PM
 • вторник09:00 AM - 05:00 PM
 • среда09:00 AM - 05:00 PM
 • четврток09:00 AM - 05:00 PM
 • петок09:00 AM - 05:00 PM
 • сабота09:00 AM - 02:00 PM

Your request has been submitted successfully.