Што?
 • Liqui Moly
 • Авто гуми
 • Авто Експерти
 • Авто плин
 • Авто салони
 • Авто сервиси
 • Авто Стакла
 • Камионски сервиси
 • Користени возила
 • Кредит и лизинг
 • Лимарски сервиси
 • Опрема за сервиси
 • Осигурување
 • Резервни делови
 • Рент-а-кар
 • Технички преглед
 • Флотен менаџмент
Каде?

СН Центар е синоним и стандард за брза, квалитетна и беспрекорна услуга во Пелагонискиот регион  за сите свои дејности, како и мотор двигател на културата на Моторни Возила.

Бизнис позиционирањето на СН Центарот е да биде повеќенаменски објект кој во себе обединува низа на сродни поврзани дејности (услуги и продукти) кои се надополнуваат и заедно креираат една целина со голема додадена вредност за Центарот и сите негови корисници.

Креирање на Центар за сите потреби на корисниците, љубителите и бизнисите кои поседуваат Моторни Возила.

Во склоп на Центарот се наоѓа ресторан погоден за бизнис конференции, деловни ручеци и забави, обуки, кетеринг и други услуги.

Оцени не и напиши искуство

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Покажи ги сите времиња
 • Сабота09:00 AM - 05:00 PM
 • понеделник09:00 AM - 05:00 PM
 • вторник09:00 AM - 05:00 PM
 • среда09:00 AM - 05:00 PM
 • четврток09:00 AM - 05:00 PM
 • петок09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.