Што?
 • Liqui Moly
 • Авто гуми
 • Авто Експерти
 • Авто плин
 • Авто салони
 • Авто сервиси
 • Авто Стакла
 • Камионски сервиси
 • Користени возила
 • Кредит и лизинг
 • Лимарски сервиси
 • Опрема за сервиси
 • Осигурување
 • Резервни делови
 • Рент-а-кар
 • Технички преглед
 • Флотен менаџмент
Каде?

Manebenz сервис центарот е во фамилијарна сопственост на фамилијата Маневски. Тоа е мала, но добро воспоставена и доверлива компанија.

     Првите почетоци датираат уште од далечната 1989 година кога сегашниот директор на фирмата Миле Маневски прв пат имал потреба од механичарска услуга на својот прв автомобил Mercedes – Benz W115.

Тогашниот проблем со неговиот автомобил решил сам да го поправи а воедно и неколкуте наредни… Тука се родила идејата да почне да се занимава со оваа професија.

Со годините нанапред, со стекнувањето на нови искуства, со многу прочитана литература конечно се реализираше неговиот долгогодишен сон и проект да биде сопственик на свој сервисен центар за Mercedes-Benz .

Почетокот и развојот на неговиот сон не биле секогаш идеални, но тој никогаш не покажал слабост кон тоа и секогаш се стремел кон остварување на сонот и предавање на своето знаење на неговите идни поколенија и на сите кои оние кои сакаат да се занимаваат со овој занает.

     Денеска Manebenz сервис центарот располага со најновата генерација на дијагностичка опрема,специјални алати за најновата генерација на сите модели и гордо може да се пофали со тимот кој непрестајно оди напред.

Големо задоволство и чест ни е што токму оваа 2014 година ние го прославуваме 25от роденден … Се надеваме дека традицијата ке продолжи уште многу години.

25 години заедно со вас и секогаш тука за вас !

Оцени не и напиши искуство

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Покажи ги сите времиња
 • понеделник09:00 AM - 05:00 PM
 • вторник09:00 AM - 05:00 PM
 • среда09:00 AM - 05:00 PM
 • четврток09:00 AM - 05:00 PM
 • петок09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.