Што?
 • Liqui Moly
 • Авто гуми
 • Авто Експерти
 • Авто плин
 • Авто салони
 • Авто сервиси
 • Авто Стакла
 • Камионски сервиси
 • Користени возила
 • Кредит и лизинг
 • Лимарски сервиси
 • Опрема за сервиси
 • Осигурување
 • Резервни делови
 • Рент-а-кар
 • Технички преглед
 • Флотен менаџмент
Каде?

GBB Automotive е дел од компанијата ГББ дооел Скопје специјализирана за продажба и пуштање во функција на опрема за сервисирање.

Дивизијата е овластен увозник и дистрибутер на :

 • BOSCH – Опрема за сервисирање
 • AUTODATA – софтвер (датабаза) на технички податоци за независни сервисери
 • WABCO WURTH – дијагностика за камиони и опрема за сервисирање клима уреди
 • OMCN – дигалки и вулканизерска опрема
 • LIQUI MOLY – опрема и алат за сервисирање

Оцени не и напиши искуство

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Покажи ги сите времиња
 • понеделник09:00 AM - 05:00 PM
 • вторник09:00 AM - 05:00 PM
 • среда09:00 AM - 05:00 PM
 • четврток09:00 AM - 05:00 PM
 • петок09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.