Што?
 • Liqui Moly
 • Авто гуми
 • Авто Експерти
 • Авто плин
 • Авто салони
 • Авто сервиси
 • Авто Стакла
 • Камионски сервиси
 • Користени возила
 • Кредит и лизинг
 • Лимарски сервиси
 • Опрема за сервиси
 • Осигурување
 • Резервни делови
 • Рент-а-кар
 • Технички преглед
 • Флотен менаџмент
Каде?

Директен увозник на резервни делови од над 80 водечки компании – производители од Италија, Германија, Шпанија, Франција, Јапонија, Кореја и Кина,кој одржува широк спектар на залиха.

Клиентите на компанијата добиваат веќе 10 години комплетна и компетентна, брза и професионална услуга, според најдобрите европски практики.За да може да ги задоволи вашите потреби и очекувања, ЕУРО 07 ќе ја продолжи својата инвестициска програма за развој на својата деловна активност, мрежа, проширување и збогатување на палетата на производи и професионален развој на нашите вработени.

Седиштето на ЕУРО 07 Македонија ДООЕЛ  се наоѓа во Скопје со два магацини и две продавници. Централната канцеларија и магацин на „ЕВРО 07“АД се наоѓаат во Софија. Компанијата има изградено мрежа од сопствени трговски објекти- магацини и продавници во Бугарија, Македонија, Србија и Грција.

Оцени не и напиши искуство

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Покажи ги сите времиња
 • понеделник09:00 AM - 05:00 PM
 • вторник09:00 AM - 05:00 PM
 • среда09:00 AM - 05:00 PM
 • четврток09:00 AM - 05:00 PM
 • петок09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.