Што?
 • Liqui Moly
 • Авто гуми
 • Авто Експерти
 • Авто плин
 • Авто салони
 • Авто сервиси
 • Авто Стакла
 • Камионски сервиси
 • Користени возила
 • Кредит и лизинг
 • Лимарски сервиси
 • Опрема за сервиси
 • Осигурување
 • Резервни делови
 • Рент-а-кар
 • Технички преглед
 • Флотен менаџмент
Каде?

ДС СЕРВИС е фирма која е формирана во 2016 година, чија главна цел е да обезбеди брза, професионална а пред се квалитетна услуга за сервисна тешки товарни возила. Сервисот
располага со затворен работен (сервисен) простор од 2,200 метри квадратни, административен дел 600 метри квадртани и отворен плац (за паркирање на возилата и други работни активности) 15,000 метри квадратни.

Сервисот има современа опрема за тестирање сопирачки, центрирање предница, централен систем за долевање моторно масло, компјутерскадијагностика и наменски алат за ефикасно извршување на работните задачи а се врши продажба на гуми и резервни делови.
Нашиот сервис располага со стручен кадар кој постојано го надоградува своето знаењеи постојано се залагаме за обука на млади кадри во нашата дејност.

За нашата стручност и квалитет говори богата референтна листа која ги вбројува едни од најголемите и најуспешни транспортни фирми во нашата земја, кои секојдневно ни ја даваат нивната доверба.

Оцени не и напиши искуство

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Покажи ги сите времиња
 • понеделник09:00 AM - 05:00 PM
 • вторник09:00 AM - 05:00 PM
 • среда09:00 AM - 05:00 PM
 • четврток09:00 AM - 05:00 PM
 • петок09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.