Што?
 • Liqui Moly
 • Авто гуми
 • Авто Експерти
 • Авто плин
 • Авто салони
 • Авто сервиси
 • Авто Стакла
 • Камионски сервиси
 • Користени возила
 • Кредит и лизинг
 • Лимарски сервиси
 • Опрема за сервиси
 • Осигурување
 • Резервни делови
 • Рент-а-кар
 • Технички преглед
 • Флотен менаџмент
Каде?

Постоиме и се грижиме за вашите возила од 2006 година. Нашиот сервис има комплетно опремени гаражи и добро спремен персонал кој ќе се погрижи максимално добро да ве услужи и да го продолжи животот на вашето возило.
Можете да не најдете на ул. Скупи 57 б или наспроти МАК ОИЛ бензиска пумпа.

 • Компјутерска дијагностика.
 • Продажба и промена на масло и филтри.
 • Проверка, продажба и поправка на систем за запирање.
 • Продажба и промена на сет за ребрасти каиши.
 • Продажба и промена на сијалици.
 • Продажба и промена на подвозје. 
 • Продажба и промена на спортски спирали.
 • Продажба и промена на акумулатори.
 • Регенерација и чистење на катализатори и DPF филтри.
 • Софтверско подесување и тунирање.
 • Продажба на пневматици.
 • Монтажа / демонтаза и балансиранје на пневматици.
 • Лепенје на пневматици.
 • Хотел – сезонско складирање на пневматици.

Оцени не и напиши искуство

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Покажи ги сите времиња
 • понеделник09:00 AM - 05:00 PM
 • вторник09:00 AM - 05:00 PM
 • среда09:00 AM - 05:00 PM
 • четврток09:00 AM - 05:00 PM
 • петок09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.