Што?
 • Liqui Moly
 • Авто гуми
 • Авто Експерти
 • Авто плин
 • Авто салони
 • Авто сервиси
 • Авто Стакла
 • Камионски сервиси
 • Користени возила
 • Кредит и лизинг
 • Лимарски сервиси
 • Опрема за сервиси
 • Осигурување
 • Резервни делови
 • Рент-а-кар
 • Технички преглед
 • Флотен менаџмент
Каде?

Осигурителното брокерско друштво AM  БРОКЕР AД Скопје, со седиште на 16 Македонска Бригада бр.2, и експозитури сместени во Станиците за технички преглед на АМ ЦЕРТ во Скопје, како и во повеќе градови во државата, Ви нуди :

 • Полиси за авто одговорност,
 • Полиси за каско осигурување,
 • Зелен картон,
 • Осигурување на патници…

Но и полиси за секаков друг вид осигурување, од повеќето осигурителни компании во земјата.

Оцени не и напиши искуство

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Покажи ги сите времиња
 • понеделник09:00 AM - 05:00 PM
 • вторник09:00 AM - 05:00 PM
 • среда09:00 AM - 05:00 PM
 • четврток09:00 AM - 05:00 PM
 • петок09:00 AM - 05:00 PM
 • сабота09:00 AM - 02:00 PM

Your request has been submitted successfully.