Што?
 • Liqui Moly
 • Авто гуми
 • Авто Експерти
 • Авто плин
 • Авто салони
 • Авто сервиси
 • Авто Стакла
 • Камионски сервиси
 • Користени возила
 • Кредит и лизинг
 • Лимарски сервиси
 • Опрема за сервиси
 • Осигурување
 • Резервни делови
 • Рент-а-кар
 • Технички преглед
 • Флотен менаџмент
Каде?

Компанијата Клинчар се занимава со сервисирање за патнички моторни возила, продажба и монтажа на автогуми од групацијата GOODYEAR, а од 2012 година е член на најголемион ланец на сервиси на GOODYEAR VULCO, Сервис за вашите гуми, опремен со најсовремени апарати, 100% без оштетување на гумата и бандажите.

Сервисот го извршува високо едуциран и сертифициран кадар од реномираниот бренд GOODYEAR. Сервисирање на автоматски менувачи, продажба и сервисирање на акумулатори од најпознатите производители VARTA, MON BAT, EXIDE, TAB MAK, TOPLA… Сервисниот центар располага со магацински простор во кој има резервни делови за интервенција во рок од 24 часа. Капацитетот на сервисниот центар е 300m2, со 5 работни места, од кои во три се монтирани двоструки дигалки. Сопствен магацин за резервни делови. Сервисот располага со компјутеризиран сервис за отстранување дефекти, исто така и компјутеризирано дешифрирање на резервни делови со специјален тест комјутер, наречен SERVIS BOX.

Квалитетот на бараната услуга ги има важечките стандарди и прописи на Р.Македонија. Резервните делови кои се вградуваат во возилата се оригинални и ние како овластени дистрибутери на истите, располагаме со сертификати од нивните производители.

Нашата единствена и основна цел е задоволство и доверба на нашите клиенти, партнери, вработени. Во општественото окружување со поголемата динамика и секојдневните предизвици, визијата на нашата компанија е дека само лојални клиенти гарантираат долгогодишен успех. Сакаме сигурност дека нашите услуги ги исполнуваат очекувањата на нашите клиенти. Со нашите партнери имаме траен и фер работен однос. Постојаната едукација и надградба, ни овозможуваат да имаме континуирано подобрување на квалитетот на работата. Успехот е основно начело и мерило во работата, кој го развиваме заедно со нашите вработени. Добро образовани, вредни и информирани вработени се носители на успехот на нашата фирма. Секој вработен во нашата фирма во текот на својата работа, постапува во интерес на нашите клиенти, физички и правни лица, и со тоа дава свој придонес за заедничкиот успех на компанијата. Имајте доверба во нас!

Оцени не и напиши искуство

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Покажи ги сите времиња
 • понеделник09:00 AM - 05:00 PM
 • вторник09:00 AM - 05:00 PM
 • среда09:00 AM - 05:00 PM
 • четврток09:00 AM - 05:00 PM
 • петок09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.