Што?
 • Liqui Moly
 • Авто гуми
 • Авто Експерти
 • Авто плин
 • Авто салони
 • Авто сервиси
 • Авто Стакла
 • Камионски сервиси
 • Користени возила
 • Кредит и лизинг
 • Лимарски сервиси
 • Опрема за сервиси
 • Осигурување
 • Резервни делови
 • Рент-а-кар
 • Технички преглед
 • Флотен менаџмент
Каде?

ЦИЛАЗ е компанија која постои во Македонија веќе 23 години. Продаваме делови од програмата на Цитроен, Пежо и Рено. Располагаме со салон и сервис за возила и продавница за резервни делови.

Продавницата е со капацитет од 160м2 со вклучен магацински простор со вработени кои се квалификувани за продажба на резервни делови и за тоа поседуваат сертификати за обука.

Сервисниот центар располага со магацински простор во кои има резервни делови за интервенција во рок од 24 часа. Капацитетот на сервисниот центар е 700 м2 каде што имаме изложбен салон од 400 м2 и сервис од 300 м2 покриена површина со 8 работни места од кои во четири се монтирани двостубни дигалки. Сервисот располага со компјутеризиран сервис за отклонување на дефекти наречен ПРОКСИЈА (Лексија) исто така и компјутеризирано дешифрирање на резервни делови со специјален тест компјутер наречен СЕРВИС БОКС.

Овластени дистрибутери за следните марки:

 • Франција: Valeo, Sasic, Purflux-Filtrauto, Triclo, Mgi Seim, Cevam,
 • Шпанија: Triclo, Koyo-Timken и
 • Италија: Cofle.

Ние сме главен увозник и овластен сервис за возилата DR Automobiles и овластен сервис за возилата Chery.

Оцени не и напиши искуство

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Покажи ги сите времиња
 • понеделник09:00 AM - 05:00 PM
 • вторник09:00 AM - 05:00 PM
 • среда09:00 AM - 05:00 PM
 • четврток09:00 AM - 05:00 PM
 • петок09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.