Што?
 • Liqui Moly
 • Авто гуми
 • Авто Експерти
 • Авто плин
 • Авто салони
 • Авто сервиси
 • Авто Стакла
 • Камионски сервиси
 • Користени возила
 • Кредит и лизинг
 • Лимарски сервиси
 • Опрема за сервиси
 • Осигурување
 • Резервни делови
 • Рент-а-кар
 • Технички преглед
 • Флотен менаџмент
Каде?

Мега Ауто Партс е увозник и дистрибутер на авто делови од реномирани германски (и западноевропски) производители на резервни авто делови, кои воглавно се и прво вградени во многу возила.

Мега Ауто Партс е компанија со македонски капитал, формирана во мај 1998 година со седиште во Скопје. Основна дејност на Мега Ауто Партс е големопродажба и дистрибуција на авто делови во Р. Македонија, водена од бизнис идејата за застапување на оригинални резервни делови од германско потекло. Мега Ауто Партс располага  со адмнистративно-магацински простор од 2000м2 за големопродажба, кој се наоѓа на ул. Kачанички Пат, бр. 146 и со малопродажни салони лоцирани во Чаир, Тафталиџе, Ченто, Кисела Вода ( Првомајска), Тетово, Куманово, Охрид, Кичево, Струга во секое време подготвени да овозможат врвна и квалитетна услуга.

Мега Ауто Партс е компанија која во своето досегашно искуство успеа да се стекне со репутација на врвно организирана компанија и препознатливост во понудата на висококвалитетни авто делови, врвна услуга и професионалност во работата. Мега Ауто Партс располага со повеќе од 40.000 позиции на лагер од 78 реномирани германски производители на резервни авто делови.

Вработените во Мега Ауто Партс секојдневно работат на усовршување на своите работни вештини и активно ги следат трендовите во авто индустријата преку учество на разни обуки, семинари и презентации, а со цел да овозможат подобар сервис и подобра услуга на своите коминтенти. Мега Ауто Партс соработува со повеќе од 500 продавници, сервиси и овластени дистрибутери на автомобили долж целата територија на Р. Македонија и со тоа претставува една од најголемите компании во AFTERMARKET бизнисот со авто делови. Денес, Мега Ауто Партс има преку 50 вработени кои се грижат за услугата кон клиентите да биде на највисоко можно ниво.

Оцени не и напиши искуство

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Покажи ги сите времиња
 • Сабота09:00 AM - 05:00 PM
 • понеделник09:00 AM - 05:00 PM
 • вторник09:00 AM - 05:00 PM
 • среда09:00 AM - 05:00 PM
 • четврток09:00 AM - 05:00 PM
 • петок09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.