Што?
 • Liqui Moly
 • Авто гуми
 • Авто Експерти
 • Авто плин
 • Авто салони
 • Авто сервиси
 • Авто Стакла
 • Камионски сервиси
 • Користени возила
 • Кредит и лизинг
 • Лимарски сервиси
 • Опрема за сервиси
 • Осигурување
 • Резервни делови
 • Рент-а-кар
 • Технички преглед
 • Флотен менаџмент
Каде?

дел-Пром го поставува врвниот стандард во автостакло бизнисот во Македонија и пошироко со над 20000 стакла на лагер. Основен приоритет ни е сигурноста на нашите клиенти, како и перфекција во услугите кои ги нудиме.

Автостаклата во Едел-Пром се секогаш сертифицирани и со највисок светски стандард.Застапници сме на светски познатата компанија за автостакла “PILKINGTON” чии автостакла се употребуваат при прва монтажа во фабриките на повеќето марки на возила во Европа и пошироко, односно ОРИГИНАЛНИ АВТОСТАКЛА. Исто така увозници сме на реномираниот Турски прозиводител “OLIMPIA” и “XYG” од Кина, чие производство е наменето за европскиот пазар и ги поседува сите европски стандарди.

Соработуваме со најдобриот германски и светски бренд за помагала и материјали за вградување на автостакла ПМА Тоолс од Германија.ЕДЕЛ-ПРОМ располага со комплетно опремен сервис за монтирање и демонтирање на автостакла за сите патнички и товарни возила.Во отворениот изложбен салон и магацински простор, кој се наоѓа во склопот на целокупниот објект може да ги погледнете сите наши производи. Види помалку

Оцени не и напиши искуство

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Покажи ги сите времиња
 • Сабота09:00 AM - 05:00 PM
 • понеделник09:00 AM - 05:00 PM
 • вторник09:00 AM - 05:00 PM
 • среда09:00 AM - 05:00 PM
 • четврток09:00 AM - 05:00 PM
 • петок09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.