Што?
 • Liqui Moly
 • Авто гуми
 • Авто Експерти
 • Авто плин
 • Авто салони
 • Авто сервиси
 • Авто Стакла
 • Камионски сервиси
 • Користени возила
 • Кредит и лизинг
 • Лимарски сервиси
 • Опрема за сервиси
 • Осигурување
 • Резервни делови
 • Рент-а-кар
 • Технички преглед
 • Флотен менаџмент
Каде?

Виталеда e конципиран како сервисен центар за француски возила чија основна дејност е сервисирање и продажба на резервни делови за автомобилите од марките Renault, Dacia, Nissan, Peugeot и Citroen.Виталеда работи во деловен простор од 320 м2 од кои 200м2 сервис и 120 м2 канцелариски дел, со најсовремена опрема потребна за фунционирање на еден сервисен центар од ваков тип.Располага со три двостолбни дигалки, станица за сервисирање на клима уреди, апарат за дезинфекција на кабините, дијагностика и компјутери, и неопходниот специјален алат.

Оцени не и напиши искуство

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Покажи ги сите времиња
 • понеделник09:00 AM - 05:00 PM
 • вторник09:00 AM - 05:00 PM
 • среда09:00 AM - 05:00 PM
 • четврток09:00 AM - 05:00 PM
 • петок09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.