Што?
 • Liqui Moly
 • Авто гуми
 • Авто Експерти
 • Авто плин
 • Авто салони
 • Авто сервиси
 • Авто Стакла
 • Камионски сервиси
 • Користени возила
 • Кредит и лизинг
 • Лимарски сервиси
 • Опрема за сервиси
 • Осигурување
 • Резервни делови
 • Рент-а-кар
 • Технички преглед
 • Флотен менаџмент
Каде?

Во АМСМ системот на располагање Ви се следниве услуги за вас и вашето возило:

 • Членски пакети за физички лица (Classic, Europe Premium и Light) и бизнис членски пакети (Business и Business Europe Premium);
 • Технички преглед и регистрација на возила;
 • Сите видови осигурувања;
 • Меѓународни документи 24/7;
 • Помош на пат и информации за земјата и странство;
 • Сервисни услуги;
 • Продавница за автогалантерија
 • Обуки во Авто Школа Мобилити
 • Одобрување на преправено возило и други специјализирани услуги на АМСМ Центар за возила;
 • Опрема за технички прегледи и сервиси;
 • Бензинска пумпа

Оцени не и напиши искуство

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Покажи ги сите времиња
 • Сабота09:00 AM - 05:00 PM
 • понеделник09:00 AM - 05:00 PM
 • вторник09:00 AM - 05:00 PM
 • среда09:00 AM - 05:00 PM
 • четврток09:00 AM - 05:00 PM
 • петок09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.