Што?
 • Liqui Moly
 • Авто гуми
 • Авто Експерти
 • Авто плин
 • Авто салони
 • Авто сервиси
 • Авто Стакла
 • Камионски сервиси
 • Користени возила
 • Кредит и лизинг
 • Лимарски сервиси
 • Опрема за сервиси
 • Осигурување
 • Резервни делови
 • Рент-а-кар
 • Технички преглед
 • Флотен менаџмент
Каде?
Cash Back за производите на LIQUI MOLY
18 Јул

Cash Back за производите на LIQUI MOLY

Организирано од : LIQUI MOLY Македонија

Сподели :
 • Ѓорче Петров 101, Скопје 1000

  Најди го патот
 • 9:09 PM-понеделник

  18/07/2022
 • -вторник

  18/10/2022

Подгответе го Вашето возило за нови предизвици! Купете премиум масло од LIQUI MOLY Macedonia и добијте 6.4% кешбек на Вашата НЛБ haPPy картичка. LIQUI MOLY Macedonia е овластен увозник и дистрибутер на моторните масла, адитиви, сервисни препарати и козметика за возила за Македонија. Повеќе информации на тел. 071 30 777 8

Присутни(1)

 • autoexperts
  autoexperts
Одите? 1oди