Што?
 • Liqui Moly
 • Авто гуми
 • Авто Експерти
 • Авто плин
 • Авто салони
 • Авто сервиси
 • Авто Стакла
 • Камионски сервиси
 • Користени возила
 • Кредит и лизинг
 • Лимарски сервиси
 • Опрема за сервиси
 • Осигурување
 • Резервни делови
 • Рент-а-кар
 • Технички преглед
 • Флотен менаџмент
Каде?
Autodata – Пробај и купи
18 Јул

Autodata – Пробај и купи

Организирано од : GBB Automotive

Сподели :
 • Ѓорче Петров 101, Скопје 1000

  Најди го патот
 • 6:55 PM-понеделник

  18/07/2022
 • -понеделник

  17/10/2022

Сега имате одлична можност за само 10 евра, да ја пробате најдобрата онлајн датабаза за независни сервисери во светот - AUTODATA. Лиценцата има рок на траење од 30 дена, по што треба да одлучите дали и кој од пакетите ќе го набавите за вашиот сервис. Повеќе информации на тел. 071 30 777 8  

Присутни(1)

 • autoexperts
  autoexperts
Одите? 1oди