Што?
 • Liqui Moly
 • Авто гуми
 • Авто Експерти
 • Авто плин
 • Авто салони
 • Авто сервиси
 • Авто Стакла
 • Камионски сервиси
 • Користени возила
 • Кредит и лизинг
 • Лимарски сервиси
 • Опрема за сервиси
 • Осигурување
 • Резервни делови
 • Рент-а-кар
 • Технички преглед
 • Флотен менаџмент
Каде?

Стани Auto Expert

Зошто да влезете во мрежата Auto Experts?

Ако имате сервис, продавница за делови, станица за технички преглед, салон или плац за користени автомобили… онлајн пребарувачот mreza.autoexperts.mk Ви нуди многу поволности.

Прво, можете да отворите сопствен профил (презентација на вашата фирма) – бесплатно.

Со тоа, вашиот бизнис, локација, мапа, контакти, фотографии и основни информации ќе се најдат на пребарувачот, а вашите клиенти (од соседството и пошироко) ќе може лесно да ве најдат.

Второ, со избор на некој од дополнителните пакети, имате можност да се издвоите од вашите конкуренти, да бидете на врвот на пребарувањата, а со тоа да се наметнете кај Вашите клиенти.

Професионална мрежа на Авто Експерти

Маркетинг поддршка

Со избор на членските пакети – Popular или Premium, покрај подоброто позиционирање во пребарувачот, добивате максимална поддршка и од нашиот маркетинг тим.

Поддршка во изработка на профилот на Вашата фирма, засилени објави на социјалните мрежи (facebook, instagram, linkedin), во newsletter кампањите…

Можете да објавувате промоции и акции, да организирате настани, дадете попусти и со тоа да привлечете повеќе клиенти.

Во соработка со нашите домашни и странски партнери, ви отвараме и нови можности – специјални попусти за набавка на делови, моторни масла, адитиви, опрема, алат, софтвер и специјалистички обуки.

Заштедете време, пари и нерви

Уште неколку поволности

Со членство во нашата Auto Experts мрежа, имате право да го користите нашето лого и назив со меѓународно име на : рекламни табли, пилони, знамиња, меморандуми, визит карти, работна облека. Ќе ви понудиме и целосни решенија за брендирање на вашиот објект. Дополнително, во соработка со странски партнери, ќе ви понудиме и специјално брендирање на модули во вашиот сервис. На тој начин ќе станете поатрактивни и повидливи за вашите клиенти.

Заедно со нашите партнери од земјата и странство ќе работиме на континуирано воведување на нови идеи, проекти и бизнис активности. Со нив ќе можете да создавате нови извори на приход и профит за вашиот бизнис.

Секогаш заедно, за максимално задоволство

Како да влезете во мрежата?

Ако сакате да влезете во селектираната мрежа на Авто Експерти, што ќе ви отвори можност за добивање нови клиенти и развој на бизнисот, закажете состанок со нашите експерти. Ќе ве посетиме, направиме проверка на вашите капацитети (објект, опрема, алат, кадар) и ќе ви го презентираме нашиот концепт.

Ако ги исполнувате условите, нашите колеги ќе ви понудат членски пакет за влез во мрежата.

Информации на тел. 071 30 777 8

Секогаш заедно, за максимално задоволство

Влезете веднаш во мрежата на Авто Експерти!

Ако сте специјалист од авто бизнисот, јавете ни се и влезете во нашата мрежа.

1- Побарајте не

Ќе Ве посетиме и ќе направиме проверка на вашиот бизнис. По тоа ќе го направиме и поставиме бесплатно вашиот прв оглас.

2- Изберете членски пакет

Ако сакате да ве забележат и изберат нашите членови, додајте некој од нашите понапредни членски пакети.

3- Станете наш партнер

Дозволете да ви помогнеме во вашиот маркетинг, организација, менаџмент, опременост и обука на вашиот кадар. Партнерски.

Наши Партнери

Компании од земјата и странство кои го поддржаа проектот