Што?
 • Liqui Moly
 • Авто гуми
 • Авто Експерти
 • Авто плин
 • Авто салони
 • Авто сервиси
 • Авто Стакла
 • Камионски сервиси
 • Користени возила
 • Кредит и лизинг
 • Лимарски сервиси
 • Опрема за сервиси
 • Осигурување
 • Резервни делови
 • Рент-а-кар
 • Технички преглед
 • Флотен менаџмент
Каде?

Клуб картички

Зошто да набавите Клуб картичка?

Со набавена клуб картичка, станувате членови на нашиот Auto Experts Kлуб. Со тоа ви следуваат приоритетен третман и бројни поволности во мрежата и надвор од неа.

Валидната клуб картичка ви носи бројни попусти во мрежата на сервиси и авто експерти, кои членуваат во нашата партнерска програма. Договорениот попуст на редовните цени зависи од продажното место но не може да биде помал од 5%.

Со нашата клуб картичка, покрај попустите и бенефициите, од нашите партнери во мрежата на Auto Experts (сервиси, станици за технички преглед…) ќе добиете и специјално избрани и вредни подароци.

 

Професионална мрежа на Авто Експерти

Други Поволности

На нашата веб страна и нашиот информатор (Newsletter) можете да се информирате за сите попусти, акции и промоции кај нашите партнери .

Со нашите домашни и странски партнери ќе организираме специјални настани, промоции и евенти. Членовите на нашиот клуб ќе добиваат покани и ќе може да учествуваат на овие настани.

Нашиот тим е во активни преговори и со други продажни места (продавници, бутици, ресторани) за попусти за сопствениците на наши картички . Со тоа дополнително ќе го заштедите вшиот буџет.

Заштедете време, пари и нерви

24/7 Поддршка на патот

Со членство во нашиот клуб можете да изберете и дополнителен пакет (Safe и Premium) со кој добивате – (24/7) Помош на пат и целосна поддршка во случај на непријатност на патот (дупната или издишана гума, испразнет акумулатор, празен резервоар за гориво и други дефекти кои може да се решат на лице место). Во случај, пак, на сообраќајна незгода ќе добиете и итна помош, алармирање на надлежните органи, влечење на возилото до првиот сервис во нашата мрежа, покривање на патните трошоци за вас и вашите сопатници. Зависно од избраниот пакет, поддршката ја добивате на територијата на Македонија, или цела Европа.

Во изградба е и нашиот контакт центар преку кој ќе можете да закажете термин за сервис, да добиете приоритет, совет или препорака за било каков производ или услуга поврзан со вашите возила.

Секогаш заедно, за максимално задоволство

Бенефиции од Вашето членство во Клубот

Препуштете ја грижата за вашите возила на нашите препорачани авто експерти.

Уживајте во вашиот VIP третман, професионалната, квалитетна и брза услуга.

Со специјалните попусти, бенефиции и акции, заштедете го Вашиот домашен буџет. А за секој проблем или незадоволство, побарајте ги членовите на нашиот тим. Со задоволство ќе направиме се што е во нашата моќ за да го поправиме вашето искуство и задоволство.

Бидете спокојни на вашите патувања, нашите експерти се грижат за вашата безбедност и комфор.

Секогаш заедно, за максимално задоволство

Клуб пакети

За само 300 денари, набавете ја Вашата “Start” клуб картичка, со која имате право на бројни попусти и поволности во мрежата на Auto Experts и во други партнерски компании. Важноста на картичката “Basic” е 12 месеци по нејзината набавка, а имајќи ги предвид попустите кои ги носи, инвестицијата ќе ја вратите – при првото пазарење.

Во пакетот Safe, достапен за само 20 евра (1.230 денари) – годишно, ги добивате сите бенефиции од пакетот Start + бесплатна помош на пат, влечење на возилото до првиот Auto Experts сервис…

Во пакетот Premium, достапен за 3.150 денари – годишно, ги добивате сите бенефиции од пакетот Safe + бесплатна помош на пат во Европа, влечење на возилото до првиот Auto Experts сервис…

Нашите членски пакети – Safe и Premium (со кои добивате помош и грижа на пат) се креирани во соработка со нашиот Партнер – АМСМ. Искористете ја можноста и уживајте во безбедните и навистина безгрижни патувања.

Порачајте ја веднаш Вашата Клуб картичка!

Уживајте во поволностите, попустите и безбедноста во патувањата.

1- Побарајте не

Ќе Ви ги дадеме сите потребни информации и ќе ви го понудиме најдобриот пакет согласно вашите потреби.

2- Изберете Клуб пакет

Изберете еден од нашите специјално дизајнирани членски пакети и бидете спокојни и безбедни на вашите патувања.

3- Станете наш член

Користете ги сите предности од членството во нашиот Auto Experts - Клуб на пријатели.